București: Bărbatul suspectat că a agresat o fată de 17 ani în scara unui bloc a fost identificat

24 mai 2018, 19:46

ACTUALIZARE El a fost prins de polițiștii din orașul Pantelimon, în urma unui apel la 112, și dus la audieri la Secția 9 de Poliție din București. Tânărul este bănuit că în urmă cu două zile a agresat-o pe adolescentă, în timp ce fata se întorcea acasă de la școală. Întreaga scenă a fost suprinsă de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost făcute publice. Imediat au apărut maărturii potrivit cărora bărbatul nu este la prima faptă de acest gen. La Secția 9 a fost chemată la audieri și fata agresată.

………………………………………………………………..

Incidentul a avut loc în urmă cu doua zile, la prânz. Adolescenta se întorcea acasă de la școală. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum fata intră în scara blocului și, imediat vine în fugă un bărbat. Se așează lângă ea, la lift, o atinge pe umăr, iar când tânara îl respinge, bărbatul devine agresiv.

Speriată, fata i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat. Femeia s-a dus imediat la poliție.

După ce imaginile au fost făcute publice și pe internet, mai multe persoane au spus că bărbatul locuiește în zonă și a mai agresat alte tinere.

Locuitorii din zonă își aduc aminte că astfel de situații au mai fost. Chiar în urmă cu două luni, un bărbat a fost arestat pentru că a agresat o fetiță în scara unui alt bloc.

Poliția, dar și familia fetei, îi roagă pe cei care l-ar putea recunoaște pe agresor să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție. Bărbatul va fi cercetat pentru infracțiunile de agresiune sexuală, lovire sau alte violențe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă