BUCUREȘTI | A doua zi a Maratonului Vaccinării anti-COVID-19. Aproape 10.000 de oameni vaccinați la maratonul din Capitală, cei mai mulți la Sala Palatului. 806 persoane, imunizate cu serul Johnson & Johnson

29 mai 2021, 08:25

Călin Craiu este masterand la Arhitectură. în Londra, iar ultimul an și jumătate și l-a petrecut izolat în casă din cauza pandemiei. Din copilărie, tânărul, care are acum 26 de ani, a fost diagnosticat cu mai multe afecțiuni de tip asmatic care îl fac și mai vulnerabil în fața COVID-19. Astăzi. Călin s-a vaccinat după ce a venit special din Marea Britanie. A primit serul de la Johnson & Johnson chiar de la coordonatorul Campaniei de Vaccinare.

Doza unică de vaccin anticovid i-a atras pe mulți români, unii veniți de la drum lung.

Aproape 10 mii de oameni s-au vaccinat anticovid în prima zi a maratonului din București. Peste 1.500 dintre ei cu prima doză de Pfizer și doza unică de la Johnson & Johnson. În România aproape 4.300.000 de persoane sunt vaccinate cu cel puțin o doză.

Maratonul Vaccinării din București continuă până luni dimineață la Sala Palatului și Biblioteca Națională. Fără programare, doar cu buletinul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite