Bucatele de Crăciun vin și la pachet. Număr mare de solicitări pentru meniuri complete livrate prin curier

22 decembrie 2020, 19:27

Restaurantele au început deja să livreze pachetele cu mâncăruri tradiționale pentru mesele de sărbători. Numărul mare de comenzi i-a luat prin surprindere chiar și pe cei mai pricepuți bucătari.

Un meniu complet, pentru patru persoane, cu piftie, sarmale și ciolan, costă 200 de lei. Prețul unui cozonac poate să ajungă și la 85 de lei.

Pentru localuri, livrările la domiciliu au devenit cea mai importantă sursă de venit după începutul crizei sanitare.

Unele băcănii au închis demult listele de comenzi pentru că nu mai fac față solicitărilor.

Majoritatea localurilor fac livrări până în Ajun.

Unele firme de curierat lucrează chiar și de Crăciun, dar la capacitate redusă.

După Crăciun, restaurantele vor prepara specialitățile pentru mesele de Revelion.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite