BRILLIANT| Povestea poveștilor de călătorie cu Mădălina Drăgoi

8 februarie 2022, 10:47

Scrie din mers și așterne pe hârtie impresiile oamenilor pierduți într-un timp pe care ea, ca globetrotter, îl recuperează cu meticulozitate. Întâlnirile ei cu oamenii locurilor sunt încărcate de istoria societăților pe care le descoperă, peisaje ademenitoare și culturi dintre cele mai diverse.

Proiectul ei de suflet este „Strike A Pose”, studioul unde transformă oameni obisnuiți în cadrul ședințelor foto pe care le organizează.

Mădălina a colaborat de-a lungul timpului cu publicații internaționale prestigioase, dar și cu cele autohtone precum The One, Vogue sau Harper’s Bazaar. Ca stylist, s-a dedicat ghidării mămicilor sau femeilor însărcinate în tainele modei.

Totuși, pe primul loc în topul preocuparilor sale este băiețelul ei, Marc Robin, de care se ocupă alături de tatăl copilului ei, Marc Vorsatz, și el, la rându-i, globetrotter.

Gazda #BRILLIANT, Loredana Negrilă, a stat de vorbă cu Mădălina despre reîntoarcerea ei la blogging, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat, uneori la capătul lumii, în călătoriile sale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani