#BRILLIANT| Gabriel Păun, președintele asociației de mediu Agent Green: “Pădurile au ajuns o problemă de siguranță națională”

17 ianuarie 2022, 14:13

Sunt zeci de ani de când luptă pentru protejarea ecosistemelor naturale, atât în România, cât și la nivel internațional. Trăiește ecologic, în plină armonie cu mediul înconjurător pe care îl iubește și pe care îl simte parte din sine. Tocmai de aceea face, în fiecare zi a vieții lui, tot ceea ce poate pentru ca lumea asta, pe care o exploatăm cu atâta frenezie, să poată funcționa mai departe. Săptămâna aceasta a fost invitatul Loredanei Negrilă la #BRILLIANT și a vorbit despre toate acestea, dar și despre marile probleme ale ecosistemelor din România, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate.

Primul job al lui Gabriel Păun, unul dintre cei mai vocali activiști de mediu din România, a fost la Eco Sens. Mai târziu, între 2008 și 2013, a lucrat pentru Vier Pfoten. A fost International Campaign Director la Four Paws și nu în ultimul rând, experiența vastă și-a dobândit-o în cadrul organizației Greenpeace, între 2005 și 2008.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite