#Brilliant| Despre teatru, poezie si frumusețea vieții cu Daniela Nane. Actrița pregătește astăzi un spectacol de gală de Ziua Europei, de la ora 19:00, pe scena Operei Naționale București

9 mai 2022, 10:09

Însă nu doar frumuseţea i-a adus notorietate Danielei, ci şi talentul ei actoricesc, talent risipit cu graţie în zecile de roluri făcute în teatru, film și îndrăgitele spectacole și cursuri dedicate copiilor. Ce o face #Brilliant, aflați din interviul pe care i l-a acordat Loredanei Negrilă.

Actrița pregătește și un spectacol de gală de Ziua Europei, luni, 9 mai, de la ora 19:00, care va avea loc pe scena Operei Naționale București. Alături de invitați de prestigiu precum soliștii trupei 2 Gents, Ciprian Rogojan și Doru Todoruț, soprana Andreea Bucur și chitaristul Alexandru Niculae, în programul serii vor evolua balerini ucraineni, victime ale războiului din Ucraina.

Licenţiată UNATC în 1995 la clasa profesorilor Mircea Albulescu şi Cătălin Naum, Daniela Nane a obţinut două premii la interpretare pentru debutul din „Patul lui Procust”, în regia Cătălinei Buzoianu, ocazie cu care a început să colaboreze cu trupa unuia dintre cele mai renumite teatre din România, Teatrul Bulandra. A jucat în peste 50 de spectacole de teatru şi filme de lung metraj şi de televiziune. În 1991 câțtiga titlul de Miss România și toată lumea îi admira frumusețea și gingășia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite