Brilliant | Părinte pentru 400 de copii, preotul Nicolae Tănase: "Nu pierdeți Lumina lui Hristos, profitați de jertfa Lui!"

Povestea Asociaţiei „Pro Vita“ seamănă cu o parabolă despre solidaritate, iubire, milostenie si valori creştine fundamentale.

19 Aprilie 2023, 17:57 (actualizat 19 Aprilie 2023, 18:49) Știrile TVR |

De mai bine de 30 de ani, un preot are grijă de copiii abandonați, de tinerii alungați din căminele de copii și de viitoarele mame fără adăpost. La Valea Plopului și la doar la doi km distanță, la Valea Screzii, în  județul Prahova, preotul Nicolae Tănase a pus bazele unei alte Românii: mai bune, mai sincere și lipsite de egoism. Împreună cu ajutoarele sale, acest om pe care l-ați cunoscut la Brilliant, într-o ediție dedicată Sfântei zi a Învierii Domnului, duce o luptă pentru viață, sub toate aspectele.

Asociaţia „Pro Vita“, pe care a fondat-o acum mai bine de 30 de ani este, de fapt, aceea a unei comunităţi care impulsionate de energia şi charisma preotului din parohie, produce o schimbare temeinică, în bine, în viața celor nevoiași: copiii pe care părinţii nu-i pot creşte, mame-victime ale violenţei domestice, bătrâni abandonaţi de rudele lor, persoane fără adăpost.

Loredana Negrilă vă invită sa-l cunoașteți pe cel care produce o schimbare în bine, dezinteresat și necondiționat în viața celor care au nevoie de ajutorul nostru.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 29°C 28°C
IASI 28°C 28°C
CLUJ 25°C 25°C
CONSTANTA 25°C 25°C
CRAIOVA 28°C 27°C
BRASOV 24°C 25°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI