BRILLIANT | Elena Moşuc: Tot ce-am făcut, am făcut cu vocea mea. Nu am vrut să imit, să cânt precum Maria Callas. Trebuie să fim autentici

10 decembrie 2022, 14:49

Este foarte credincioasă, pictează icoane în puținul timp rămas liber şi îşi priveşte talentul muzical ca pe un dar primit de la Dumnezeu. S-a simţit mereu datoare să aibă grijă de o voce unică, tratând-o ca pe un tezaur al propriei fiinţe.

Elena Moșuc este o divă a scenei lirice pentru care gloria se traduce, zi de zi, prin gesturi firești de recunoștință către Divinitate. Nu uită de unde a plecat, iar partitura vieții ei se suprapune, într-o armonie sublimă, cu destinele tuturor celor pe care îi fascinează, de pe cele mai importante scene ale lumii:de la Opera din Zürich la Metropolitan din New York, mai apoi la Teatro alla Scala din Milano, la Paris, Lyon, Viena, Berlin, Moscova și Seul. Iar enumerația poate continua. Însă gazda emisiunii Brilliant, Loredana Negrilă, a întalnit-o la Opera Națională București.

Vă invităm să urmăriți în acest weekend o ediție #BRIILIANT de colecție care pune în valoare povestea unui om binecuvântat și cu un destin fabulos în tumultoasa lume a operei, cu încercări și emoții, cu împliniri și visuri încă neîmplinite.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite