Brigada Rutieră: Restricţii de trafic în zona Arcul de Triumf, între orele 07.00-13.00, pentru Hope Run

Politist circulatie
Politist circulatie
28 mai 2023, 06:53

Brigada Rutieră a Capitalei va restricţiona traficul rutier, între orele 7,00 şi 13,00, pe bulevardul Mareşal Constantin Prezan, între Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf, pe şoseaua Kiseleff, segmentul de drum cuprins între strada Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Presei Libere.

În intervalul orar 9,00-12,00 se va restricţiona total circulaţia rutieră pe celelalte străzi de pe traseul competiţiei, precizate anterior.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea şi fluidizarea acestuia, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite