Breaking News cu Simona Halep: „Românca o spulberă pe Serena Williams!” Cum a relatat presa internațională triumful sportivei noastre la Wimbledon

13 iulie 2019, 20:24

Prestigiosul post de televiziune britanic BBC a anunțat în regim de Breaking News succesul româncei. Pe pagina electronică, BBC titrează Simona Halep a invins-o pe Serena Williams și a câștigat titlul la Wimbledon.

(w380) Triumful S

Simona Halep o spulberă pe Serena  Williams pentru a câștiga primul titlu la Wimbledon, a titrat cotidianul The Guardian.

The Sun a scris: Trăiască Simona! Simona Halep câștigă turneul de la Wimbledon, spulberând-o pe Serena Williams printr-un joc uluitor.

The Sun adaugă: „Simona Halep, iubita României, a distrus-o pe prima doamnă a tenisului, Serena Williams, în numai 56 de minute scriind, la rândul ei, o pagină de istorie.”

Canalul de televiziune american CNN titrează: „Simona Halep o bate pe Williams si castiga Wimbledonul. Ocupanta locului 7 în lume a făcut doar trei greșeli neforțate în tot meciul și a contraatacat perfect. A căzut în genunchi atunci când Williams a trimis o lovitură de dreapta în fileu, în minutul 56.”

(w500) Victoria S

Ziarul francez Le Monde scrie: „Românca Simona Halep o învinge pe Williams, 6-2, 6-2, și obține victoria la Wimbledon. Este al doilea titlu de Grand Slam al său.”

France 24 transmite: „Simona Halep a torpilat tentativa Serenei Williams de a castiga al 24-lea trofeu de Grand Slem,  obținând o victorie senzațională în finala de 56 de minute de la Wimbledon.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite