Brânza halloumi, originară din Cipru, ar putea fi periculoasă. Țara se află în topul statelor care folosesc antibiotice pe animale

Experții în alimentație atrag atenția că brânza halloumi, originară din Cipru, ar putea reprezenta un pericol mai mare pentru mediu decât consumul de carne.

02 Iulie 2019, 11:20 (actualizat 02 Iulie 2019, 14:49) |

Asta deoarece în unele ţări care exportă celebra brânză, animalele primesc doze mari de antibiotice. Spre exemplu, anul acesta, Suedia a importat în jur de 4 mii de tone de halloumi din Cipru, ţară aflată în topul statelor care folosesc antibiotice pe animale, așadar, specialiștii ne recomandă să fim atenți când cumpărăm brânza care provine din ţara insulară.

Avertismentul vine în contexul în care mulți oameni care adoptă veganismul înlocuiesc carnea cu brânză pentru a-şi acoperi necesarul de proteine

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 11°C 11°C
IASI 8°C 10°C
CLUJ 4°C 4°C
CONSTANTA 8°C 9°C
CRAIOVA 10°C 9°C
BRASOV 5°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI