Brăila: O fată de 17 ani a murit, iar una de 14 ani e în stare gravă, după ce au fost lovite de o maşină. Ar fi încercat să traverseze pe roşu

10 august 2022, 12:58

Accidentul a avut loc pe un bulevard din Brăila. Fetele erau pe trecere când au fost lovite de mașină. Unii martori susțin că semaforul indica roșu pentru pietoni, iar șoferul ar fi circulat cu viteză. Dar ambele aspecte trebuie stabilite de anchetatori.

Elena Ostache – purtător de cuvânt IPJ Brăila: „Polițiștii au stabilit că un bărbat de 34 de ani din Tulcea, la intersecție ar fi accidentat două tinere care traversau strada. Șoferul a fost testat cu etilotestul rezultatul fiind negativ.”

La fața locului au intervenit mai multe echipaje, chiar și de la forțele speciale pentru că exista riscul ca șoferul să fie bruscat de oamenii din jur. Cele două fete au fost transportate la spital. Medicii au încercat 45 de minute să o resusciteze pe fata de 17 ani , dar în zadar. Adolescenta de 14 ani are și ea mai multe răni, dar acum este în afara pericolului.

Cei care au cunoscut-o pe fata de 17 ani au aprins lumânări la locul accidentului.

Șoferul de 34 de ani din județul Tulcea e cercetat pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite