Bombă de presă lansată de jurnaliștii de la New York Times în scandalul demiterii șefului FBI

20 mai 2017, 20:53

În aceste noi dezvăluiri, jurnaliştii de la The New York Times citează stenogramele întâlnirii Trump-Lavrov. Potrivit documentului, confirmat de Casa Albă, preşedintele SUA le-a spus ministrului de externe rus şi ambasadorului Moscovei la Washington:

Discuţie Trump-Lavrov: “Tocmai l-am concediat pe directorul FBI. Era un nebun, numai bun de legat. M-am confruntat cu o mare presiune din cauza Rusiei. Acum a fost înlăturată” (sursă: The New York Times)

Discuţia a avut loc pe 10 mai, în Biroul Oval, la o zi după concedierea lui James Comey. Fostul director FBI va depune mărturie în Senat, în cadrul audierilor privind implicarea Rusiei în alegerile de anul trecut şi care vor avea loc după Ziua Memorială, sărbătoare ce va fi marcată pe 29 mai.

În paralel, jurnaliştii Washington Post au dezvăluit că un înalt oficial de la Casa Albă a devenit „persoană de interes” în ancheta privind legăturile campaniei lui Trump cu Rusia.

Ziariştii americani nu i-au publicat identitatea şi s-au limitat să afirme doar că este vorba de un apropiat al preşedintelui.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă