Bogdan Stoica aduce României încă un titlu mondial după un KO spectaculos

Andrei şi Bogdan Stoica
Andrei şi Bogdan Stoica
30 octombrie 2018, 14:59

Luptând pentru a treia oară în Germania, Bogdan Stoica s-a impus categoric în fața oponentului său, bifând cea de-a 52-a victorie a carierei sale. Românul a adus victoria printr-un KO spectaculos, în runda a treia, folosind cea mai puternică armă din arsenalul său, lovitura de genunchi tip „flying knee”. Gala  s-a desfășurat în incinta König Pilsener Arena din Oberhausen, Germania.

Oponentul său, belgianul Levy Kuyken, l-a întâlnit în ring anul acesta și pe fratele lui Bogdan, Andrei Stoica, în sferturile de finală WFL Final 8. Andrei s-a impus categoric în fața belgianului, iar în urma înfrângerii, Kuyken și-a dorit revanșa, provocându-l pe fratele său. Și de această dată a fost învins, iar după ce a făcut de trei ori cunoștință cu podeaua, meciul s-a încheiat tot în favoarea românului.

„După o lungă perioadă de pregătire alături de întreaga echipă Stoica Brothers Fight Academy , am reușit să aduc centura Enfusion în România! La mine va rămâne pentru o lungă perioada de timp! Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine pentru a câștiga acest titlu și nu în ultimul rând prietenilor și susținătorilor care sunt alături de mine necondiționat!” a declarat Bogdan Stoica pe rețelele de socializare.

Cu o săptămână în urmă, și fratele său, Andrei, a obținut o victorie spectaculoasă la Piatra Neamț, în co-main event-ul gala Dynamite Fighting Show 2, împotriva unui oponent cu 15 kg mai greu decât acesta.

Ambii frați se antrenează la Stoica Brothers Fight Academy, în București și și-au propus să crească o nouă generație de campioni. Pe lângă kickbox, la academia lor se mai țin cursuri de karate și brazilian jiu-jitsu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite