Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, rămâne în arest. El ceruse Tribunalului București să fie pus în libertate

29 august 2019, 10:01

ACTUALIZARE Bogdan Drăghici a contestat la Tribunalul București decizia de arestare de acum o săptămâna. El a susținut în sala de judecată că este nevinovat și că trăiește un coșmar.

Bogdan Drăghici a cerut să fie pus în libertate, dar nu i-a convins pe judecători. Este acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă, ani la rând.

Liderul Asociaţiei TATA a fost reclamat la Poliție de fosta soție, de care a divorţat în 2017.

……………………………………………………………………………………………………….

Bogdan Drăghici susține că este nevinovat și vrea să fie eliberat. De cealaltă parte este mărturia fetei și a mamei acesteia din care reiese că timp de 4-5 ani acesta și-ar fi violat constant fiica vitregă.

Ani la rând copila nu a îndrăznit să se plângă mamei sale, care din 2017 divorțase de Drăghici.

Până în prezent, anchetatorii nu au stabilit dacă fiica vitregă este singura victimă a lui Bogdan Drăghici, susțin surse judiciare. Psihologii atrag însă atenția că în astfel de situații copiii îndură în tăcere agresiunile la care sunt supuși.

Fosta soție a lui Bogdan Drăghici, având bănuieli că fata a fost supusă abuzului sexual, a cerut ajutorul autorităților. Avocata ei spune că din 2017, aceasta a făcut numeroase demersuri la Direcția de Protecție a Copilului Sector 5, însă fără succes.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite