Bogdan Aurescu: “Incidentul din Polonia ne arată cât de dificilă și de sensibilă este situația de securitate pe care a creat-o războiul Rusiei împotriva Ucrainei”

16 noiembrie 2022, 12:47

“Acest incident din Polonia, de la granița cu Ucraina, ne arată cât de dificilă și de sensibilă este situația de securitate pe care a creat-o războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Trebuie să aflăm exact care sunt cauzele acestui incident. Chiar acum are loc reuniunea Consiliului Nord-Altlantic. Toți ambasadorii aliați împreună cu secretarul general al NATO discută despre datele și informațiile care sunt valabile în acest moment. Este prematur să ne pronunțăm cu privire la cauzele accidentului și la măsurile care ar urma să fie decise de Alianța Nord-Atlantică. (…) Este important să nu afcem speculații și să aflăm întâi care sunt circumstanțele exacte ale incidentului”, a declarat Bogdan Aurescu.

Biden: Este puţin probabil ca racheta căzută în Polonia să fi fost lansată din Rusia. Liderii statelor membre ale G7 s-au reunit de urgenţă în Indonezia

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite