Bogdan Andone cere întăriri de urgenţă la FCSB! “Mi-aş dori jucători cât mai repede!”

10 iulie 2019, 15:50

Bogdan Andone cere întăriri de urgenţă la FCSB. „Mai avem nevoie atât numeric, cât şi valoric de câţiva jucători. Avem nevoie de fundaş stânga, e prioritate, jucăm acolo cu o improvizaţie acum”, a declarat antrenorul FCSB la conferinţa de presă dinaintea meciului de mâine cu Milsami Orhei.

E simplu să îţi dai seama că nu avem un lot cu care să facem faţă şi în Europa şi în Liga 1. Ne trebuie 3-4 jucători pentru a ne descurca”, este de părere Florin Tănase.

Bogdan Andone nu mai are soluţii şi îşi doreşte mărirea lotului cu cel puţin un atacant: „Avem nevoie de încă un atacant pentru că îl avem doar pe Hora acum, Eddy Gnohere fiind accidentat. Din 3 în 3 zile va fi dificil şi pentru Hora să ţină ritmul”.

În schimb, antrenorul FCSB se va putea baza pe jucătorii care au fost la Europeanul de tineret.

(w620) ndrei Vlad

„Băieţii au revenit la echipă de o săptămână, s-au antrenat cu noi, au venit foarte bine de la naţională, moral foarte bun şi un tonus bun şi cu siguranţă mâine vor juca. Sunt băieţi inteligenţi, jucători cu calitate, jucători care pot face diferenţa. Ştiu sistemul pentru că Florinel Coman, Dragoş Nedelcu au jucat la Viitorul în sistemul 4-3-3, Dennis Man e inteligent, am discutat în fiecare zi despre ce au de făcut şi cu siguranţă nu vor fi probleme”, a spus Bogdan Andone.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite