Blue Air anunță suspendarea zborurilor spre Stockholm și Tel Aviv

Aeronavă Blue Air
Aeronavă Blue Air
22 iulie 2020, 13:28

„Ca umare a deciziei autorităților de a prelungi starea de alertă națională până la 15 august 2020 și a interzicerii tuturor zborurilor către / dinspre țări care nu se află în menționate în lista emisă de CNSU, Blue Air este nevoită să anuleze zborurile către / dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august”, au anunțat reprezentanții companiei printr-un comunicat de presă.

În funcție de actulizările asupra listei țărilor care se află în „Zona Verde”, compania anunță că își va actualiza statusul zborurilor.

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităților din Israel, care au anunțat prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air anulezează toate zborurile de pe ruta București – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

„Blue Air oferă pasagerilor afectați de aceste anulări opțiunea de a face o reprogramare gratuită în primele 7 zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un simplu e-mail catre adresa [email protected]. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achizitia, de unde banii vor putea fi utilizați în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinație deservită de Blue Air”, se mai arată în comunicat.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite