Bloc inundat în sectorul 6 al Capitalei, după recenta reabilitare

Reabilitare cu probleme în sectorul 6 din Capitală. Mai mulți locuitori sunt nemulțumiți de lucrările făcute de firma de construcții contractată de primărie. Oamenii se plâng că multe dintre ferestrele de termopan abia montate sunt defecte, că unele balcoane au fost tencuite prost dar, mai ales, de modul în care a fost făcută hidroizolația terasei. La prima ploaie mai serioasă s-au trezit cu scara inundată.

26 Iulie 2020, 21:42 |
Bloc inundat dupa reabilitare
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Acesta imagini au fost filmate într-un bloc de pe strada Cetățuia la începutul săptămânii, chiar în timpul unei ploi torențiale. Muncitorii lăsaseră gurile de scurgere de pe terasa blocului acoperite, așa că apa a început să șiroiască pe scară.

Locatarii au fost nevoiți să spargă materialul protector pus de muncitori peste găurile de scurgere. Și susțin că aceste orificii, spre deosebire de cele vechi, ar fi subdimensionate.

Tot reprezentanții primăriei susțin că apa care a curs pe casa scării nu a afectat interiorul niciunui apartament. De asemenea, dau asigurări că firma de construcție și-a asumat întreaga responsabilitate și va suporta integral costul daunelor.

Chiar și așa, pe lângă neplăcerile create de modul în care a fost hidrizolat acoperișul, locatarii mai au câteva obiecții.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, în ultimele 18 luni au fost reabilitate termic 20.000 de apartamente. Lucrările au fost făcute cu fonduri europene nerambursabile dar și cu bani de la bugetul local.

 

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 9°C
IASI 4°C 5°C
CLUJ 0°C 3°C
CONSTANTA 4°C 6°C
CRAIOVA 7°C 7°C
BRASOV 1°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI