Black Friday, marea zi a reducerilor. Estimările arată că se vor cumpăra produse în valoare de 170 de milioane de euro

17 noiembrie 2017, 14:57

Dis de dimineaţă, în doar un minut, aproape 1.000 de oameni au cumpărat în acelaşi timp produse la preţ redus. De patru ori mai mult decât anul trecut, în acelaşi interval. Sumele tranzacţionate în doar câteva ore au depăşit 43 de milioane de lei. Retailerii se aşteaptă ca vânătorii de oferte să cheltuie mai bine de 170 de milioane de euro.

Pe lângă produsele electronice, electrocasnice sau haine, ofertele de Black Friday includ şi cursuri de autoapărare, degustări de vinuri şi chiar autoturisme. Atenţie însă, unii comercianţi îi pot atrage pe cumpărători în capcane, cu reduceri inexistente! Iar hackerii stau şi ei la pândă, pentru a vâna date personale neprotejate. Aşa că specialiştii în plăţi pe internet ne sfătuiesc să fim foarte atenţi la tranzacţiile online.

“Asistăm la ziua în care contribuţia plăţilor în mediul online este cea mai mare pe parcursul unui an în ceea ce înseamnă plăţi cu cardul. În momentul în care intrăm pe internet trebuie să fim conştienţi că trebuie să ne păstrăm datele personale, să nu comunicăm altor persoane numărul care este înscris pe spatele cardului, astfel încât, în momentul în care tranzacţionăm să fim în deplină siguranţă”, avertizează George Anghel, director executiv al Asociaţiei de Plăţi Elctronice din România.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite