BISTRIȚA NĂSĂUD | Eveniment privat organizat la Colibița – întrerupt de polițiști; cuantumul amenzilor aplicate – 22.000 de lei

Petrecere oprită
Petrecere oprită
14 martie 2021, 11:35

”În cursul nopţii trecute, efective din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud şi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud au desfăşurat o acţiune în localitatea Colibiţa, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse în contextul stării de alertă. Astfel, forţele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Colibiţa, unde s-a constatat că se desfăşura un eveniment privat, în spaţiu închis, contrar prevederilor legale”, arată sursa citată.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii şi jandarmii au întrerupt evenimentul şi au aplicat un număr de 46 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 22.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii bistriţeni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La aceste activităţi au participat 145 de efective.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 69 de societăţi comerciale, fiind legitimate totodată peste 1.400 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.500 de lei.

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite