Biserică plină de copii, spațiu de dezbateri. Un preot paroh din Capitală a chemat specialiști și foști consumatori de droguri ca să povestească despre pericolul consumului de stupefiante

10 noiembrie 2023, 19:41

Biserica Mătăsari din București s-a umplut ca într-o zi de mare sărbătoare și numai cu elevi de școală primară. Preotul paroh a invitat specialiști și foști consumatori de droguri. A creat un spațiu de dialog, în care elevii au fost liberi să spună și să întrebe orice.

Pentru copii a fost importantă și discuția cu o persoană care a început să consume stupefiante de la 14 ani și care a devenit dependentă.

Specialistul antidrog Catalin Țone consideră că, prin astfel de discuții, minorii vor fi pregătiți și vor ști cum să reacționeze în fața unei invitații la consum de stupefiante.

În Biserica Mătăsari s-au mai organizat astfel de întâlniri cu tinerii și pe alte teme, precum cea a utilizării în exces a telefoanelor sau a calculatoarelor.

Părintele paroh Constantin Stoica își propune să organizeze și o întâlnire cu părinții tot pe tema consumului de droguri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite