Birourile permanente se reunesc marți pentru stabilirea ședinței de plen pe tema rapoartelor SRTV și SRR

Ludovic Orban președintele Camerei Deputaților și Anca Dragu președintele Senatului
Ludovic Orban președintele Camerei Deputaților și Anca Dragu președintele Senatului
12 aprilie 2021, 15:28

Mâine, la ora 09.00, am stabilit cu doamna preşedinte al Senatului, Anca Dragu, să convocăm Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului pentru a decide convocarea plenului. Printre punctele care vor figura pe ordinea de zi a plenului reunit se numără: raportul TVR, raportul Radioului, declanşarea procedurii de audiere a candidaţilor pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului. De asemenea, dacă va fi finalizat de către Comisiile juridice, raportul cu privire la solicitarea de demitere a Avocatului Poporului şi, nu în ultimul rând, raportul CNA – se ştie că respingerea raportului CNA duce la pierderea poziţiei de preşedinte al CNA„, a declarat astăzi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, citat de Agerpres.

La şedinţa comună a Parlamentului se vor mai discuta şi alte puncte, cum ar fi constituirea unor grupuri de prietenie.

Joi, Comisiile parlamentare pentru Cultură au respins rapoartele de activitate ale SRTV şi SRR pe anii 2017, 2018 şi 2019.

Și Raportul de activitate al SRTv pe anul 2020 a fost depus la Parlament. Documentul poate fi consultat AICI.

Alianţa USR-PLUS a anunţat că îl va susţine pe fostul jurnalist BBC Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite