Bilanțul IGPR. Viorica Dăncilă: România este o țară sigură. Carmen Dan: O schimbare în Poliția Română este obligatorie

16 februarie 2018, 12:59

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că este nevoie de un proiect de reformare a Poliţiei Române, după ce, anul trecut, instituţia s-a confruntat cu unele cazuri „grave” care au pus în pericol încrederea cetăţenilor în instituţie.

Ea a adăugat că este necesar ca poliţistul să aibă la îndemână proceduri „clare” şi „eficiente” împotriva celor care încalcă legea.

La nivel european, Poliția este privită ca un partener de încredere (…) Poliţistul are nevoie de proceduri clare şi eficiente în lupta împotriva acelora care încalcă legea, asigurând totodată un exerciţiu firesc al drepturilor şi libertăţilor civile. Vă asigur că aveți tot sprijinul meu și al Guvernului pentru a duce cu bine la capăt acest proiect”, a afirmat Dăncilă, la evaluarea activităţii Poliţiei Române pe anul 2017.

Alături de polițiști a fost vineri și ministrul de interne, Carmen Dan, care i-a felicitat pentru activitate și a precizat ca politia este un reper de siguranță și încredere.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri că o schimbare în Poliţia Română este obligatorie şi necesară.

” Reușitele Poliției Române se văd zi de zi în spațiul public, în intervențiile dumneavoastră. Cu toate greutățile și provocările cu care se confruntă Poliția Română aceasta trebuie să fie și să rămână un reper de siguranță și încredere.”, a spus Carmen Dan, la bilanţul activităţii Inspectoratului General al Poliţiei Române pe anul 2017.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite