Bihor: Bărbat împuşcat în cap la o partidă de vânătoare

7 mai 2021, 20:32

Bărbatul, un pădurar de 46 de ani, a fost împușcat de unul dintre partenerii de vânătoare. Aceștia au și sunat de altfel la 112 pentru a anunța accidentul.

În zonă a fost trimis elicopterul SMURD care a preluat rănitul și l-a transportat la Oradea. Bărbatul este în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. A fost dus imediat în sala de operaţie, în comă, la Secţia de Neurochirurgie.

Medicii au stabilit că are o plagă împuşcată în frunte și s-au mobilizat pentru a extrage glonţul, care a rămas în cutia craniană.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Seviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Partida de vânătoare din judeţul Bihor la care un bărbat de 46 de ani a fost împuşcat accidental în cap era neautorizată, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

„În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Beiuş împreună cu poliţiştii Serviciului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-a constatat că evenimentul s-a produs pe un fond de vânătoare pe care se desfăşura o partidă de vânătoare neautorizată, în cadrul căreia un bărbat de 46 de ani, din localitatea Meziad, judeţul Bihor, ar fi fost împuşcat accidental, în zona capului, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Remetea, judeţul Bihor. Cei doi bărbaţi erau deţinători legali de arme de vânătoare”, se arată într-un comunicat remis vineri de IPJ Bihor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

O ursoaică şi unul dintre puii ei au fost împuşcaţi după ce au devenit agresivi