Biblioteca Naţională a României va fi închisă pentru public între 14 decembrie şi 11 ianuarie

Biblioteca Naţională a României va fi închisă pentru public între 14 decembrie şi 11 ianuarie 2021 din cauza evoluţiei pandemiei de COVID-19 şi a necesităţii luării unor măsuri de igienizare.

11 Decembrie 2020, 21:11 (actualizat 11 Decembrie 2020, 21:15) |
Biblioteca Națională a României

"Pe fondul creşterii constante a numărului de persoane infectate cu COVID-19, se impune luarea unor măsuri suplimentare de igienizare a tuturor spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea Biblioteca Naţională a României. Totodată, efectuarea unor reparaţii curente în zona spaţiilor libere pentru lectură este programată pentru perioada imediat următoare. Pentru efectuarea tuturor acestora, între 14 decembrie 2020 şi 11 ianuarie 2021, Biblioteca Naţională a României va fi închisă pentru public", informează, vineri, reprezentanţii Bibliotecii într-o postare pe Facebook.

În această perioadă, toate evenimentele culturale sau profesionale vor avea loc exclusiv în mediul virtual, iar activităţile Centrului Naţional ISBN-ISSN.CIP se vor desfăşura fără întrerupere, de asemenea, în mediul online.

Activitatea de depunere a publicaţiilor cu titlu de depozit legal va continua, însă instituţia recomandă editorilor ca depunerea publicaţiilor să se realizeze prin Poşta Română sau prin intermediul firmelor de curierat.

"Deoarece sănătatea şi siguranţa angajaţilor şi a vizitatorilor Bibliotecii este prima noastră prioritate, monitorizăm continuu informaţiile oficiale, astfel încât să răspundem rapid pe măsură ce condiţiile se vor schimba. Informaţii despre restricţii sau ridicarea acestora vor fi publicate atât pe website-ul Bibliotecii, cât şi pe pagina de Facebook. Vă invităm să accesaţi în continuare resursele online disponibile în biblioteca digitală şi Catalogul On-line. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim sărbători liniştite!", mai informează BnR.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 20°C
IASI 16°C 18°C
CLUJ 17°C 18°C
CONSTANTA 12°C 13°C
CRAIOVA 17°C 18°C
BRASOV 15°C 17°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI