Bianca Andreescu, noua campioană de la US Open: Încrederea în mine este uriașă acum

Bianca Andreescu campioană la US Open 2019
Bianca Andreescu campioană la US Open 2019
8 septembrie 2019, 16:51

”Nu cred că am mai pierdut un meci din martie, deci încrederea în mine este uriașă acum. Nu vreau să tratez nimic cu superficialitate, pentru că vor fi săptămâni în care voi pierde. Sper să mai pot continua în ritmul acesta. Cred că este un salt monumental. După Indian Wells, mi-a luat câteva săptămâni să conștientizez. După Toronto, mi-a trebuit câteva zile. Sper că, de mâine, voi realiza ce s-a întâmplat. Acum mă simt gen ‘Ce naiba s-a întâmplat?’”, a spus Bianca Andreescu la conferința de presă.

Proaspăta campioană de la US Open a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute din cariera ei și despre oamenii care i-au fost întotdeauna alături: ”În scurta mea carieră am trecut prin multe, multe accidentări, și acele momente nu au fost tocmai simple pentru mine, pentru că tot continuam să mă accidentez. La un moment dat îmi pierdusem încrederea în mine. Am o echipă extraordinară în jurul meu, în special părinții mei. Părinții mei sunt cea mai mare inspirație pe care o am și cea mai mare motivație, pentru că ei au crezut în mine încă din prima zi. Fără ei nu cred că aș fi putut să trec prin acele momente grele. Momentele dificile sunt parte din viață. Nu vor fi întotdeauna doar curcubeie și fluturași. Încerc să mi le asum cât de mult pot și să învăț diferite lucruri despre mine și despre cum mă pot îmbunătăți, atât ca jucătoare, cât și ca persoană. Chiar am crezut că vor veni vremuri bune, pentru că, atunci când crezi, toate momentele dificile merită”.

Referitor la jocul său, Andreescu a spus: ”Cred că nimănui nu îi place jocul meu, pentru că joc diferit față de celelalte jucătoare. Îmi place să rup ritmul și întotdeauna am fost așa. Asta am făcut tot anul și cred că datorită acestui lucru mi-a mers atât de bine”.

Printre realizările importante ale Biancăi Andreescu se numără trofeul Rogers Cup, trofeul Indian Wells și US Open.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite