Bianca Andreescu, deranjată la încălzire de rochiţa Nike, înaintea debutului la US Open

Bianca Andreescu
Bianca Andreescu
30 august 2022, 13:52

Andreescu (22 ani), campioană la Flushing Meadows în 2019, a fost deranjată de echipamentul său, care o încurca la joc, rochia fiind umflată de vântul puternic. Astfel, canadianca i-a cerut arbitrului de scaun permisiunea de a merge la vestiare pentru a se schimba înaintea meciului:

”Nu contează ca am dreptul meu de a mă schimba? Nu e vina mea, e vina celor de la Nike. Rochia este aşa de rea… Trebuie să mă duc (să o schimb), e cu adevărat rea”, transmite Reuters.

Andreescu a revenit pe teren purtând un top Nike alb şi fustiţă şi a învins-o pe Tan cu 6-0, 3-6, 6-1.

”Mă deranja la unele lovituri de forehand. Am simţit că mi se ridica în cap. Evident, nici vântul nu ajuta”, a explicat Andreescu după meci.

”Nu am vrut să fiu lipsită de respect prin ceea ce i-am spus arbitrului. Am încercat să-l conving să nu îmi ia dreptul la o pauză de vestiar, pentru că ştiu că avem dreptul doar la două. A fost foarte drăguţ să spună că este în regulă. Cu siguranţă aş fi putut face o altă alegere în privinţa echipamentului. Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am ofensat. Iubesc Nike şi sper că voi putea fi alături de ei pentru restul vieţii”, a mai comentat Bianca Andreescu.

Andreescu va juca în turul secund la New York contra braziliencei Beatriz Haddad Maia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite