Bethanie Mattek-Sands vorbește despre accidentarea de la Wimbledon. „Sorana a venit și mi-a spus că totul va fi bine. E o persoană minunată”

8 iulie 2017, 16:51

„Mi-am rupt tendonul patelar și voi avea nevoie de intervenție chirurgicală, așa că nu voi juca o vreme”, și-a anunțat sportiva fanii pe rețeaua de socializare.

(w500) Wimbledon

Mattek-Sands și-a dislocat de asemenea tendonul în cădere și spune că a auzit o trosnitură.  „Știam că a fost fie dislocat, fie rupt, și, în acel moment, m-am speriat foarte tare”, a spus ea.

Americanca a mulțumit prietenilor, celorlalte sportive și fanilor pentru sprijinul lor: „Toate mesajele voastre  au fost cu adevărat inspiraționale  și au însemnat mult pentru mine.”

Bethanie Mattek-Sands i-a adus mulțumiri speciale adversarei ei din meciul accidentării, Sorana Cîrstea, pe care a numit-o o adevărată prietenă și o persoană minunată:  „Îmi amintesc că Sorana a venit la mine și mi-a vorbit, mi-a spus că totul va fi bine. E umitor, pentur că într-un sport atât de competitiv, atâta fete mi-au arătat că îmi sunt prietene. Sorana a forst acolo ca prietena mea, nu a contat că eram în mijlocul meciului. A contat enorm pentru mine. E o persoană minunată.”

Sportiva a spus că se simte mai bine și că va zbura spre New York duminică pentru investigații medicale suplimentare.

Vineri, Sorana Cîrstea a vizitat-o pe Mattek-Sands în spital, împreună cu  Sania Mirza.  Bethanie a postat o fotografie pe Instagram, în care spune că a fost viziată la spital de câteva prietene.

(w500) Sorana CĂŽ

Meciul din turul 2 de la Wimbledon dintre Sorana Cîrstea și Bethanie Mattek-Sands (locul 103 WTA) a fost oprit în primul game al setului decisiv, după ce jucătoarea americană s-a accidentat grav la piciorul drept și nu a mai putut continua partida. Bethanie Mattek-Sands s-a accidentat la scorul de 4-6, 7-6 (5) și 40-15 în primul game al setului decisiv. Americanca a acuzat dureri insuportabile la genunchi după o alunecare pe iarbă și a țipat după ajutor. Sorana Cîrstea a fost prima care a ajuns la ea, sărind peste fileu. Vizibil afectată, Sorana a cerut ajutor și a rămas alături de sportiva americană și după sosirea medicului, încurajând-o. Bethanie Mattek-Sands a primit îngrijiri medicale pe teren, după care a fost scoasă cu targa și dusă la spital.

„M-am panicat! Aşa ceva am văzut doar în filme„, a mărturisit  Sorana Cîrstea în conferința de presă. „A durat o eternitate până au ajuns medicii” – a mai spus sportiva noastră.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite