Berlusconi le promite fotbaliștilor săi un „autobuz plin cu prostituate”

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi
15 decembrie 2022, 15:55

Filmat miercuri, la petrecerea de Crăciun de la Monza, Berlusconi avea un „stimulent” suplimentar pentru echipă dacă aceasta învingea cluburile de top AC Milan și Juventus.

„Am găsit un nou antrenor”, le-a spus Berlusconi jucătorilor, referindu-se la Raffaele Palladino. „Este bun, fermecător, amabil și capabil să îi stimuleze pe băieții noștri, dar eu adaug un stimulent în plus. Așa cum le-am spus mai devreme băieților, dacă învingeți oricare dintre echipele de top, voi trimite un autobuz plin de prostituate în vestiarul vostru.”

Videoclipul – în care Berlusconi este aclamat de personalul clubului reunit – a devenit viral pe rețelele de socializare și a stârnit reacții puternice din partea politicianului de opoziție Laura Boldrini, care a condamnat remarcile lui Berlusconi ca fiind „sexism vulgar” și „rușinoase”.

Răspunzând criticilor, Berlusconi a declarat într-o postare pe Twitter că nu și-ar fi putut imagina că o „simplă glumă de vestiar” ar putea „stârni comentarii atât de malițioase și nerealiste”.

Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, este în prezent președintele Forței Italia, un partener de coaliție în guvernul de dreapta al Giorgiei Meloni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite