Bercea Mondialul se întoarce în închisoare. El a fost condamnat pentru tentativă de omor

8 octombrie 2020, 12:58

Judecătorii Curții de apel Craiova l-au condamnat pe Sandu Anghel la 13 ani și 272 de zile de închisoare pentru o tentativă de omor săvârşită în anul 2009 împotriva fostului viceprimar al municipiului Slatina, Valeriu Matei.

Fiul sau Laurențiu Anghel, are de ispășit 9 ani și 6 luni de închisoare. În urma deciziei judecătorești, Bercea senior și juniorul au fost ridicați astăzi de polițiștii din Mehedinți și duși la Penitenciarul din Drobeta-Turnu-Severin, acolo unde Sandu Anghel a executat parțial o condamnarea primită, după ce și-a înjunghiat unul dintre nepoți, în anul 2010. Cu un an înainte comisese tentativă de omor pentru care a fost trimis din nou acum după gratii.

Mai multe rude ale lui Bercea Mondialul în frunte cu soția acestuia au venit astăzi în fața IPJ Mehedinți, încercând să-i dea soțului mai multe bagaje, printre care și un televizor. Singurul pachet acceptat de polițiști a fost o pungă cu medicamente. Nemulțumite rudele lui Bercea și-au vărsat nervii pe polițiști.

Bercea Mondialul este cunoscut pentru legăturile pe care s-a lăudat că le are cu familia fostului președinte Traian Băsescu. De altfel, Mircea Băsescu, fratele fostului șef al statului, a devenit nașul lui Sandu Anghel, după ce i-a botezat acestuia o nepoată.

Ulterior, familia interlopului a încercat să îl șantejeze în baza unor înregistrări audio pe Mircea Băsescu de la care a încercat să obțină suma de 280 de mii de euro. În respectivul dosar, au fost condamnați cei doi fii ai lui Bercea Mondialul cât și soția acestuia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite