Belgia: La Anvers a fost deschisă o Academie a Ciocolatei

Producătorul belgian Barry Callebaut a deschis la Anvers o Academie a Ciocolatei. Belgia este renumită pentru sortimentele de ciocolată fină, unul din principalele produse de export ale ţării.

30 August 2019, 21:37 (actualizat 30 August 2019, 21:37) |
Academie de ciocolată în Belgia
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Academia Ciocolatei de la Anvers este a 23-a din lume și a doua din Belgia. Este găzduită de Muzeul Național al Ciocolatei. Institutul va oferi pregătire profesională pentru creatori de produse din ciocolată și cofetari profesioniști, dar și amatorilor care vor să-și îmbunătățească performanțele.

Felicie Vinckier, coordonator Academia Ciocolatei Benelux: "Putem vedea oameni care sunt realmente interesaţi, gurmanzi, oameni care iubesc ciocolata şi vor să înveţe mai mult despre ea. Este o pregătire profesionistă, deci trebuie să ştie teoria mai întâi."

Cursurile durează cinci zile, iar prețul este de 400 de euro pentru un atelier de două zile.

Belgienii sunt mari amatori de ciocolată. Fiecare belgian consumă, în medie, 6 kilograme pe an.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TIMP LIBER
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 5°C
IASI 14°C 6°C
CLUJ 11°C 4°C
CONSTANTA 15°C 6°C
CRAIOVA 17°C 8°C
BRASOV 13°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI