Belgia: Bătaie pe plajă între polițiști și turiști

9 august 2020, 19:42

Situația a degenerat în momentul în care polițiștii din Blankenberge, o stațiune belgiană aflată la Marea Nordului, au intervenit pentru a împrăștia mulțimea de turiști venită pe plajă. Lucrurile au degenerat rapid într-o confruntare violentă, în care turiștii au aruncat cu umbrele și șezlonguri în forțele de intervenție.

Intervenția poliției s-a lăsat cu o serie de reținere a persoanelor violente, iar primarul localității a anunțat închiderea plajelor pentru turiști, cu excepția celor care au plătit un sejur la hotelurile din zonă.

Pentru a se asigura că nici un turist de o zi nu mai ptrunde în localitate, poliția a instalat filtre pe druumurile de acces și la gară.

Mai multe stațiuni de la Marea Nordului au decis să se închidă pentru turiștii de weekend, în condițiile în care temperaturile în Belgia au ajuns la 37 de grade.

În același timp, numărul de cazuri de infectare cu coronarvirus este într-o creștere alarmantă, țara aflându-se pe al patrulea loc în UE din punctul de vedere al creșterii infectarilor la suta de mii de locuitori.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă