Bazar caritabil de Crăciun, organizat de femeile din comunitatea internațională din București. Soțiile mai multor ambasadori au strâns într-o carte de bucate rețete tradiționale din țările lor

Copiii, persoanele în vârstă, cele cu dizabilități, oameni fără adăpost și mulți alții aflați în dificultate au și în acest an un sprijin important din partea Asociației Internaționale a Femeilor din București. Organizația i-a invitat pe toți locuitorii Capitalei la un eveniment caritabil, în care să deguste bucatele specifice din zeci de țări partenere și să plece acasă cu un suvenir tradițional.

09 Decembrie 2018, 20:39 |
Bazar caritabil de Crăciun
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Bazarul caritabil de Crăciun, organizat cu sprijinul a 55 de misiuni diplomatice și al comunității internaționale din Bucureşti, a adunat voluntari din toate colțurile lumii într-o sărbătoare a mâncării și a produselor tradiționale de pe tot globul.

Soțiile ambasadorilor din Argentina, Belgia, Chile, Croația, Germania, Italia și Mexic la București au strâns într-o carte de bucate rețete tradiționale din țările lor, iar banii obținuți din vânzarea ei vor fi folosiți în acțiunile caritabile din țara noastră.

Preparatele culinare specifice fiecărei țări au atras cei mai mulţi participanţi la târg.

Români, dar și foarte mulți străini, s-au bucurat de atmosfera multiculturală, de mici spectacole și de produsele tradiționale.

Asociația Internațională a Femeilor din București organizează anual acest eveniment caritabil, iar banii obținuți sunt transferați organizațiilor care ajută copii, victime ale traficului de persoane, bătrâni, persoane cu dizabilități, bolnavi, oameni fără adăpost sau refugiați.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 14°C
IASI 18°C 5°C
CLUJ 14°C 8°C
CONSTANTA 15°C 10°C
CRAIOVA 17°C 17°C
BRASOV 16°C 8°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI