Bătută și jefuită după o șicană în trafic. Poliția Capitalei caută doi agresori

11 iulie 2018, 19:27

O seară liniștită de duminică s-a transformat într-un coșmar greu de imaginat pentru o tânără bucureșteancă. A fost luată la bătaie de nişte necunoscuţi. Cei care au lovit-o minute în şir nu i-au spus nimic. Tânăra bănuieşte că totul ar fi pornit de la un incident în trafic pe șoseaua Olteniței din Capitală.

Gabriela Bălașa: „A început să claxonexe de pe șinele de tramvai, când am intrat pe stradă. A trecut pe lângă mine, eu cu geamul închis am întrebat ce s-a întâmplat, de ce mă înjuri și mă claxonezi. A oprit în fața mea, am crezut că asta fost, o mică șicană”.

Se pare că tânăra s-a înșelat. Șoferul nervos și prietena lui au așteptat-o să iasă din magazinul în care intrase pentru mici cumpărături.

„M-a scuipat, iar în momentul când m-a scuipat, ea mi-a dat o palmă cu mâna în ochi, a început să îmi tragă de ochi, să îmi smulgă genele, să îmi dea pumni, să mă amenințe că îmi jupoaie pielea de pe față, că mă omoară”, povestește Gabriela.

Tânăra a rămas fără bani şi fără un lănţişor de aur. Au furat-o fie bătăuşii, fie unul dintre cei care au trecut prin zonă în timpul incidentului.

La 3 zile după ce a fost bătută, resimte dureri în tot corpul.

Poliția Capitalei investighează cazul şi îi caută pe cei agresori.

În zonă sunt camere de supraveghere, dar imaginile care au ajuns la polițiști nu au fost relevante. Oamenii legii susțin însă ca exista o pistă care îi va conduce către atacatori.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă