Bate vântul falimentului în industria ospitalității. Patronii cer din nou Guvernului redeschiderea restaurantelor

19 august 2020, 20:41

Localurile funcționează la capacitate redusă, doar cu terasele exterioare, de la 1 iunie.

Incintele au rămas închise de la jumătatea lui martie, după declanșarea crizei sanitare.

Patronii sunt îngrijorați că vor pierde toți clienții după ce se strică vremea pentru că aceștia nu vor dori să ia masa în frig.

Reprezentanții industriei ospitalității reclamă că au încasări mai mici cu aproximativ 70% față de perioada similară a anului trecut.

4 din 10 localuri și-au suspendat activitatea după apariția crizei Covid.

Potrivit managerilor de localuri, România a rămas singura țară din Uniunea Europeană care nu a permis redeschiderea restaurantelor și în interior.

Industria ospitalității este una dintre cele mai afectate de criza sanitară.

De cele 200.000 de locuri de muncă din sectorul HORECA depind alți peste 200.000 de angajați care muncesc în domenii conexe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite