Bătaie între liceeni la Colegiul Tehnic de Electronică şi Telecomunicaţii din Iași. Un elev a ajuns la spital după ce a fost lovit la cap

15 mai 2017, 14:40

Incidentul a avut loc în pauza de la ora 9.00, pe holul școlii. Din imaginile de pe camerele de supraveghere se vede că victima a încercat să se strecoare printre doi elevi de clasa a XI-a, moment în care au început să se îmbrâncescă reciproc.

Mai mult, unul dintre cei doi elevi mai mari l-ar fi lovit pe cel de clasa a X-a cu pumnul în faţă.

Din mâinile agresorilor l-au scos profesorii de serviciu.

Rănit, băiatul a ajuns mai întâi la cabinetul medical al şcolii. Un echipaj de la Ambulanţă a găsit băiatul cu mai multe lovituri la cap și la ochi și l-a transportat la Spitalul de Copii „Sf. Maria” pentru investigatii.

Şi poliţiştii au început verificări. Surse din cadrul şcolii au precizat că agresorul nu este la prima abatere disciplinară şi că cel mai probabil se va cere exmatricularea acestuia din şcoală.

Statisticile arată că 82% dintre situațiile de bullying au loc în instituțiile de învățământ. În România, 1 din 3 copii a fost umilit în fața colegilor. Dovadă stau nenumăratele înregistrări violente postate pe reţelele de socializare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite