Bătaie între două șoferițe din Arad pentru un loc de parcare. Una dintre ele a luat-o pe capotă pe cealaltă. Între cele două femei ar mai fi existat discuții în trecut

19 aprilie 2023, 18:39

Toată scena între cele două femei s-a petrecut ziua, la ora 16.00, în apropierea unui salon de înfrumusețare. În imaginile surprinse se vede că persoana care vrea să-și adjudece locul se urcă pur și simplu pe capota mașinii adversarei sale.

”Dovadă maximă de inconstienţă atât din partea conducătorului auto cât şi din partea celeilate protagoniste care, din punctul meu de vedere, se lasă luată pe capotă pentru că ăsta e şi motivul – stau acolo să vedem ce se întâmplă. Din toată întâmplarea asta tragicomică până la un moment dat s-a întâmplat cel mai puţin rău. Putea să fie prinsă sub roţile maşinii, cea de pe capotă putea să cadă cu capul de asfalt„, a spus Sorin Ene, instructor condus defensiv din Arad.

Psihologii spun că astfel de reacții sunt date de frustari acumulate în timp și nu numai.

”Nu au avut inteligența emoțională niciuna dintre ele să pună capat conflictului pe cale pașnică sau legală”, a spus psihologul Constantin Cornea.

Pentru că s-a ajuns atât de departe, până la punerea vieții altei persoane în pericol, a fost chemată poliția.

”Se continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de lovire și alte violențe, pentru clarificărea stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Claudia Iuga Frnda, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Posibilele sancțiuni vor ține cont și de opinia specialiștilor de la Institutul de Medicină Legală. Aceștia au stabilit că șoferița victimă ar avea nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite