Bătaie între doi elevi, filmată la o școală din Bihor. Imagini cu un puternic impact emoțional

9 decembrie 2018, 19:10

În imaginile filmate pe holurile Liceului Tehnologic Special Numărul 1 din Oradea se vede cum unul dintre băieți este lovit cu pumnii şi picioarele, apoi este culcat la podea. Bătaia continuă, sub privirile mai multor elevi, care asistă impasibili. Unii chiar comentează, amuzați.

Cel care a filmat întreaga scenă a intervenit la un moment dat și a pus capăt bătăii.

Deocamdată, nu se știe când s-a întâmplat totul. Nici Inspectoratul Şcolar Județean și nici Poliția nu au fost sesizate.

Ioana Lascău – ofiţer de presă, IPJ BIHOR:  „Până în prezent, la Poliţia Municipiului Oradea, nu există depusă vreo plângere sau sesizare în legătură cu incidentul de la Liceul tehnologic special George Bariţiu. Însă, poliţiştii s-au sesizat şi fac verificări în cauză, iar în funcţie de rezultatul acestora se vor lua măsuri legale în consecinţă „

Liceul Tehnologic nr. 1 din Oradea a mai fost în centrul unui scandal în urmă cu o lună. Atunci, procurorii au deschis un dosar în care anchetează acuzațiile de abuz sexual asupra unuia dintre elevi, dar și intervenția agenţilor de pază acuzaţi că au folosit aparate cu electroşocuri pentru a opri un conflict între elevi.

La vremea respectivă, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a demis conducerea instituției.

La Liceul Tehnologic Special din Oradea sunt copii cu diverse probleme psihice, dar și minori care provin din familii destrămate sau cu antecedente penale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă