Bătaie în politică. Niculae Bădălău, acuzat că l-ar fi lovit pe Anton Marin la o nuntă

17 septembrie 2017, 13:23

Preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, îl acuză pe senatorul PSD, Nicolae Bădălău, că l-a lovit cu pumnul în gură. Incidentul ar fi avut loc sâmbătă seară la o nuntă în Comana, judeţul Giurgiu.

Anton susţine că Bădălău l-ar fi înjurat, scuipat şi apoi l-ar fi lovit, de faţă cu mai mulţi martori fără să-l fi provocat.

„Nu i-am zis nimic, nu înțelegeți? Nu am apucat, nimic. Nu i-am zis nici dă-te mai încolo. A venit, a înjurat, a scuipat, a amenințat, m-a lovit și a plecat (…) Lovitura am parat-o într-un fel, nu atât să o parez total”, a declarat Marin Anton, pentru Telejurnal.

În schimb, Nicolae Bădălau spune că nu l-a lovit pe Marin Anton, ci a avut loc doar un schimb de replici.

„Eu nu l-am lovit. Frustrările dânsului politice, provocările astea care mi le face, nu le înțeleg. Dar, probabil, e cu totul altă poveste. Nu vreau să transform asta într-un circ. Dacă dânsul consideră, s-a simțit lezat de ceva … detest inclusiv violența verbală. De la o altercație verbală s-a ajuns unde s-a ajuns, dar probabil dânsul vrea să devină vedetă, are alte frustrări”, a declarat Nicolae Bădălau pentru Telejurnal.

După miezul nopţii, liberalul s-a dus la Poliţia din Giurgiu şi a depus o plângere penală. El spune că are şi certificat medical de la IML.

„S-a prezentat după miezul nopții, la ora 00:20, la Poliția Municipiului Giurgiu. A declarat că a fost victima unei agresiuni fizice, comise de un bărbat de 56 de ani, tot din județul Giurgiu, în timp ce se afla la un eveniment privat. Domnul respectiv a depus plângere prealabilă la Poliție pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și amenințare. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Constantin Vasilache.

Vezi și „Au fost date publicității imagini de pe camerele de supraveghere cu momentul bătăii dintre politicienii Mirel Palada și Mihai Goțiu”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite