Băsescu, preşedinte de onoare al Partidului Unităţii Naționale: Vreau să fiu politician în R. Moldova ca să mutăm graniţa României pe Nistru

25 iunie 2017, 21:21

Partidul Unităţii Naţionale din Republica Moldova se defineşte ca unul de dreapta, unionist, românesc. A fost înregistrat săptămâna trecută la tribunal şi este condus de pe locul 2 de fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru.

Poziţia de preşedinte este vacantă. Având cetăţenia Republicii Moldova suspendată, Traian Băsescu a fost ales preşedinte de onoare. Ambiţiile sunt însă mult mai mari.

Vreau să fiu în conducerea politică a Republicii Moldova ca să fac bine pentru cei 4 milioane de cetățeni ai acestei țări. Vreau să fiu politician în Republica Moldova ca să mutăm graniţa României pe Nistru, a declarat Traian Băsescu, preşedintele de onoare al PUN.

Băsescu i-a făcut mincinoşi pe politicienii de la Chişinău care spun că Republica Moldova va fi primită în UE şi a spus că soluţia pragmatică este unirea cu România.

El vrea să-şi recâştige în instanţă cetăţenia Republicii Moldova.

Nu au lipsit referirile la propaganda rusă şi criticile la adresa preşedintelui Dodon.

Traian Băsescu: „Putin, deși are un labrador superb, mai are nevoie de un pudel – pe Dodon, să-l poarte la manifestații„.

Noua formaţiune de la Chişinău a încheiat un aşa-numit Protocol de colaborare şi parteneriat privilegiat cu PMP din România.

Unul din puncte se referă la cooperarea pe toate căile legale în vederea atingerii obiectivului strategic de reîntregire naţională.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite