Bărbatul din Roman care și-a atacat familia plănuia să se sinucidă

8 noiembrie 2021, 16:40

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, le-a spus procurorilor că se simțea epuizat mental după certurile continue cu soția, rudele ei și partenerul de afaceri. Sâmbăta, bărbatul a cedat și și-a atacat familia. Soția și băiatul de nouă ani au scăpăt, însă agresorul s-a răzbunat pe gemenele de doar trei luni pe care le-a înjughiat. Una a murit pe loc, iar pe cealaltă medicii de la Spitalul de Copii „Sf. Măria” încearcă să o salveze cu eforturi deosebite.

În urma cercetărilor preliminare, anchetatorii au suspiciuni și că individul a încercat să își ia viața după comiterea faptei.

Femeia și copiii care au supraviețuit atacului vor avea nevoie de ajutor pentru a depăși trauma prin care au trecut, spun psihologii.

Ancheta continuă în acest caz tragic, iar autorul crimei a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzația de omor calificat și două infracțiuni de tentativă de omor. Procurorii spun că agresorul nu are antecedente psihiatrice. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să își petreacă după gratii următorii 25 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite