Bărbatul condamnat pe viață care a incendiat o adolescentă a povestit în detaliu cum a acționat. Atenție, imagini și informații cu puternic impact emoțional!

20 iunie 2020, 21:33

Ion Turnagiu, bărbatul acuzat că a turnat benzină pe adolescenta de 17 ani și apoi i-a dat foc, a fost dus de anchetatori în satul Dârvari, la două dintre locuințele în care a stat de la eliberarea sa din penitenciar.

Turnagiu le-a povestit în detaliu modul în care a acționat. A fost refăcut filmul zilei fatidice.

Bărbatul, condamnat pentru 5 crime, i-a dus pe anchetatori în toate locurile fracventate în acea zi, inclusiv pe un câmp de la marginea localității.

Anchetatorii nu l-au dus însă la locuința unde a incendiat-o pe adolescentă.

Ion Turnagiu și-a schimbat atitudinea în ultimele zile. A cerut ieri să fie dus în fața procurorilor. Dacă în momentul în care a fost reținut a scris o declarație foarte scurtă, de această dată, bărbatul a dat mult mai multe detalii foarte importante, în fața anchetatorilor.

Mai bine de 6 ore a stat la audieri.

Adolescenta se află în continuare în stare gravă, în spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

În acest timp, conducerea penitenciarului care a avizat favorabil eliberarea condiționată a bărbatului a fost demisă, iar Inspecția Judiciară va merge în control la Tribunalul Mehedinți, pentru a verifica modul în care au fost admise eliberările condiționate.

Ion Turnagiu a fost eliberat condiționat în 2019, după 26 de ani de detenție.

La sfârșitul săptămânii trecute, el a stropit cu benzină o tânără de 17 ani și i-a dat foc, după ce fata a depus plângere la poliție împotriva lui, pentru viol.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite