Bărbatul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii a fost arestat. Niciun regret după ce și-a ucis familia

28 martie 2018, 10:15

După ce s-a autodenunțat la poliție că și-a ucis soția și copiii, bărbatul din Brașov a fost audiat ore în șir de procuror, în prezența avocatului său. Niciun moment nu a spus că își regretă fapta. Dimpotrivă. E convins că a avut o revelație religioasă și că, de fapt, a eliberat cele trei sulflete.

În ziua când și-a ucis familia, a fost la mănăstire, iar în drum spre casă a încercat să se omoare. Dar și-a făcut doar o rană superficială. Odată ajuns acasă, și-a înjunghiat pe rând soția, băiatul de 13 ani și fiica, de 18. Detaliile pe care le-a povestit anchetatorilor sunt greu de reprodus și arată o cruzime terifiantă. Le-a spus că băiatul era într-o cameră alăturată când i-a ucis mama. Iar pe fată a chemat-o din oraș.

Vecinii sunt șocați de fapta bărbatului. Nu au auzit niciodată certuri în apartamentul familiei.

Cei doi administrau o afacere prosperă cu terapii naturiste. Nici clienților nu le vine să creadă.

Cei doi soți aveau, însă, probleme. Mai ales că bărbatul începuse să consume alcool și droguri. Se pare că renunțase cu greu să mai bea în urmă cu un an. Și de atunci, spun surse din anchetă, a devenit interesat de produse naturale. Soții dormeau separat, spun apropiați ai familiei, iar femeia făcea terapie la psiholog de 7 ani. Copiii nu păreau însă afectați. Învățau bine și aveau prieteni.

Anchetatorii au cerut expertizarea psihiatrică a criminalului la București.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite