Bărbatul care incendia ușile apartamentelor din Galați a fost prins și riscă șapte ani de închisoare

9 martie 2021, 18:51

 

În urmă cu 3 nopți, individul, un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a plimbat prin două cartiere din Galați. La un moment dat a intrat în scara unui bloc și a turnat benzină pe ușa unui apartament de la parter apoi i-a dat foc.

Proprietarul apartamentului s-a mutat la această adresă în urmă cu șase luni și spune că este posibil ca individul care a dat foc să-l fi confundat cu vechiul chiriaș.

Peste nici o oră, in cealaltă parte a orașului, era anunțat un incendiu similar: o ușă de apartament în flăcări și locatari evacuați.

Și aici, ținta era tot un cunoscut pe care voia să se răzbune: proprietarul garsonierei, unde individul locuise o vreme.

Suspectul se cunoștea cu cel care locuiește în acest apartament și pentru că nu a mai fost ajutat cu bani, se pare că a decis să se răzbune și i-a incendiat ușa.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale: 4 copii, care s-au intoxicat cu fum, și un adult, care a suferit arsuri la mâini.

Pompierilor nu le-a luat mult să își dea seama că focul, în ambele cazuri, a fost pus intenționat de aceeași persoană.

În câteva zile, polițiștii au reușit să dea de urma suspectului.

Dacă va fi găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere, riscă să stea 7 ani la închisoare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite