Bărbatul care a spulberat cu șalupa un caiac cu 4 patru sportivi riscă amendă, dar nu rămâne fără permis

14 iulie 2021, 20:08

Sebastian Sârbu, de profesie polițist de frontieră, este cel care i-a salvat din apă pe cei patru sportivi după ce caiacul lor a fost spulberat de o șalupă de mare viteză. Salvatorul susține că bărbatul care a provocat accidentul, fost coleg de serviciu, s-a întors la locul accidentului când și-a dat seama ce a făcut.

Incidentul scoate la lumină nereguli grave în ceea ce privește plimbările de agrement. Antrenorii de la clubul de canotaj spun că au mari probleme din cauza barcagiilor care circulă cu viteză și a șalupelor ancorate la pontoane ilegale.

Până acum polițiștii din Orșova n-au dat nicio sancțiune proprietarilor de pontoane ilegale, dar primarul susține că acestea vor fi mutate, mai ales că deținătorii lor nu plătesc taxe.

Proprietarii de ambarcațiuni resping acuzațiile.

Bărbatul care a spulberat cu șalupa caiacul în care se aflau 4 sportivi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, dar nu va rămâne fără permis. Potrivit legii, acesta nu poate fi suspendat pentru că barcagiul nu era băut, iar accidentul nu a avut urmări grave.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite