Bărbatul care a omorât-o pe fosta concubină şi pe fiul acesteia va fi evaluat neurologic şi psihiatric. În februarie, victima a depus o plângere la poliția din Câmpulung

17 mai 2021, 12:44

Scenele şocante s-au derulat în curtea bisericii din localitate. Agresorul, fostul concubin al femeii, a fost oprit când încerca să îşi ia viaţa şi se află în spital în acest moment.

Bărbatul ameninţase în ianuarie, într-o emisiune televizată că va recurge la acest gest. Nimeni însă nu l-a luat în serios.

Bărbatul din comuna Mihăeşti care a omorât-o pe fosta concubină şi pe fiul acesteia, apoi a încercat să se sinucidă, va fi supus, luni, unei evaluări neurologice şi psihiatrice, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti.

„Bărbatul a fost adus, duminică, (…) în stare de semiconştienţă. Prezenta o plagă deschisă la nivelul gâtului. După ce a fost evaluat de specialiştii din Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost dus în sala de operaţii. Intervenţia chirurgicală a decurs bine. După o noapte petrecută în ATI, pacientul a fost mutat în Secţia ORL. Este conştient, stabil, urmează să fie evaluat neurologic şi psihiatric”, se precizează într-o informare transmisă de SJU Piteşti.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite