Bărbatul care a evadat din arestul Poliției Urziceni a fost prins după trei zile

27 august 2021, 19:12

Evadatul din Urziceni a fost observat sau a lăsat urme în mai multe localități din Ialomița, iar oamenii s-au grăbit de fiecare dată să alerteze poliția. În cele din urmă a fost găsit în comuna Alexeni, de unde a fost dus înapoi în arest. El este cercetat pentru mai multe furturi și spargeri. Iar acum, pe lista acuzațiilor se adaugă și evadarea.

Cu polițiști, câini de urmă și luptători antrenați pe urmele lui, tânărul de 18 ani, evadat din sediul poliției Urziceni, a reușit să rămână liber trei zile și trei nopți. A fost încercuit și prins în cele din urmă într-o casă din comuna Alexeni. Dimineața a fost observat într-o altă localitate, la 20 de kilometri distanță.

Polițiștii au fost tot timpul cu un pas în urma fugarului. În jurul prânzului s-a dat alerta și în comuna Valea Măcrișului.

Până la urmă s-a dovedit o nouă alarmă falsă. De la fuga din sediul poliției Urziceni și până acum, evadatul a reușit să scape ca prin urechile acului de polițiști. Și-a ales ca adăpost zone în care putea fi greu de căutat. Și, doar pentru scurt timp, doi câini specializați au reușit să-i ia urma.

Un elicopter a survolat zeci de hectare de culturi agricole. Iar în cele din urma, polițiștii au primit informația de care aveau nevoie și i-a dus la țintă. Evadatul a fost luat pe sus când se aștepta mai puțin.

Ștefan Boancă a evadat de sub escortă marți după amiaza, din sediul poliției Urziceni. Este cercetat pentru două furturi comise la câteva zile distanță – pe 6 august a furat o mașină de 15 mii de euro din Coșereni, iar pe 10 august un alt autoturism din Buzău. În Iași a făcut însă accident, și așa a fost prins. Polițistul care îl supraveghea când a evadat este cercetat pentru neglijență.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite