Bărbatul care și-a ucis soția în Spitalul de urgenţă Piatra Neamț a fost arest preventiv

11 ianuarie 2020, 18:04

Ieri după-amiază bărbatul a venit la spital, sub pretextul că vrea să o felicite pe soția lui pentru reușita profesională. Era înarmat cu un cuțit cu lamă lungă de peste 20 de centimetri. Camerele de supraveghere l-au surprins pe individ de la intarea în spital până la ușa cabinetului femeii. A intrat în birou, iar în scurt timp s-au auzit țipete. Acela a fost momentul în care bărbatul și-a înjunghiat mortal soția. Colegii ei nu au putut interveni imediat pentru că ușa era blocată. Când au reușit să intre, asistenta zăcea pe jos, iar agresorul era lângă ea.

Pentru Anca Patriche era prima zi ca director de îngrijiri medicale al spitalului. Câștigase recent concursul pentru acest post și era bucuroasă pentru pasul făcut în carieră, spun colegii. Viața personală devenise însă un coșmar. Era în proces de divorț cu soțul, după nenumărate certuri și agresiuni.

Deși dovezile sunt covârșitoare, agresorul nu și-a recunoscut încă fapta, iar audierile au fost dificile pentru că acesta era afectat de fapta comisă.

Apropiații spun că femeia se temea pentru viața ei din cauza soțului agresiv. Se mutase de acasă și când pleca spre serviciu sau se întorcea de acolo doi tineri o însoțeau mereu. Deocamdată nu a fost descoperită nicio cerere de protecție depusă la poliție împotriva bărbatului.

Agresorul care și-a ucis soția are 50 de ani și lucra ca agent de pază la o firmă. El a primit mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. Săptămâna viitoare va fi audiat de procurori.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite