Bărbatul care și-a bătut crunt o fostă iubită într-o spălătorie din Domnești este în libertate pentru că femeia nu a depus plângere

11 decembrie 2018, 22:16

Bărbatul care și-a bătut fosta iubită cu o violență ieșită din comun a fost audiat aproximativ o oră de polițiștii din Bragadiru.

Anchetatorii nu i-au impus însă nicio măsură restrictivă, așa că bărbatul a plecat acasă.

Victima lui este în acest moment plecată din țară. Femeia ne-a declarat că se va întoarce la sfârșitul acestei luni și va depune plângere la poliția din Bragadiru, imediat ce va avea și certificatul medico legal de la IML.

Spune însă că ar mai fi încercat să depună o plângere la poliția din Domnești, imediat după incident, dar solicitarea nu i-a fost înregistrată. La fel i s-a întâmplat și unei prietene, susține femeia.

Agresiunea a fost făcută publică chiar de bărbat, care a postat imaginile pe internet, cu mesajul ‘ăsta sunt eu’.

Filmarea arată cum o lovește pe femeie cu pumnii și cu picioarele până se prăbușește, apoi pleacă.

Tânăra a reușit să obțină un ordin de restricție după ce a fost agresată, dar asta nu l-a împiedicat pe bărbat să o contacteze.

Acum, e cercetat în două dosare penale: unul pentru lovire și alte violențe, iar al doilea, pentru încălcarea ordinului de protecție.

Și polițiștii din Domnești sunt cercetați de superiorii lor, care vor să știe dacă ar fi încercat să mușamalizeze faptele bărbatului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă